Η MC CHARGERS μέσω της πολυετούς εμπειρίας στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, ανέπτυξε με επιτυχία μια σειρά προϊόντων που δίνουν λύσεις σε κάθε ανάγκη φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων.

Η εταιρεία ξεκίνησε τις προσπάθειές εγκατάστασης σταθμών φόρτισης το 2019 και σήμερα έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο φορτιστών σε πρατήρια υγρών καυσίμων αλλά και σε δημόσια προσβάσιμους χώρους.

Προκειμένου να δημιουργήσει ένα πιο φιλικό περιβάλλον φόρτισης, η MC CHARGERS έχει αναζητήσει στρατηγικές συνεργασίες για να αξιοποιήσει την πολυετή της εμπειρία. Με αυτούς τους συνεργάτες, η εταιρία είναι έτοιμη να επεκτείνει τους σταθμούς φόρτισης, μέσα από ελκυστικά προγράμματα εγκατάστασης και χρήσης σταθμών φόρτισης σε όλη την Ελλάδα.
Ο στόχος είναι να παρέχουμε στους ιδιοκτήτες οχημάτων ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο δίκτυο φόρτισης και ταυτόχρονα ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων ώστε η Ηλεκτροκίνηση να αποτελέσει τη μοναδική λύση μετακίνησης των ανθρώπων με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος.