Είμαστε μια ομάδα Μηχανικών και Οικονομολόγων που επένδυσαν στη νέα τεχνολογία φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων.

 

Μπάμπης Μαρμάγγελος

Γενική διεύθυνση & συνιδρυτής

Παναγιώτης Χριστοδούλου

Γενική διεύθυνση & συνιδρυτής

Αναστάσιος Βαλμάς

Μηχανικός Πωλήσεων

Κυριακή Γαϊτάνη

Συντονισμός Πωλήσεων και Μάρκετινγκ

Άννα Δασκαλάκη

Επικεφαλής Τμήματος Ηλεκτ/κων Μελετών

Θωμάς Δημόπουλος

Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης

Άσπα Σταμλάκου

Λογιστήριο

Κοσμάς Τσαχουρίδης

Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Διευθυντής Έργου

Αντώνης Τζιούτζιας

Τμήμα Παραγωγής

Βαγγέλης Κωλέτσης

Τμήμα Παραγωγής

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 
Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας μας, στελεχωμένο από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και με τον πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των ολοκληρωμένων σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που παράγονται από την εταιρία μας, βάση των απαιτήσεων της νομοθεσίας, των προτύπων ασφάλειας και συμβατότητας και των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών μας ανά τον κόσμο

ΠΩΛΗΣΕΙΣ


Μια ομάδα έμπειρων μηχανικών πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό κατευθύνει τους ενδιαφερόμενους, τους συμβουλεύει σχετικά με το είδος του φορτιστή που εξυπηρετεί καλύτερα την κάθε ανάγκη. Το σύστημα της εταιρείας είναι πελατοκεντρικό και στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε ενδιαφερόμενου ξεχωριστά προσωποποιώντας τις ανάγκες του ανεξαρτήτως μεγέθους αγοράς. Η προσαρμοστικότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της εταιρείας, εξαιτίας της εντοπιότητάς.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ


Το τμήμα Ηλεκτρολογικών Μελετών της MC-CHARGERS παρέχει την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη σε θέματα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων των σταθμών φόρτισης Η/Ο, ηλεκτρολογική μελέτη με δυνατότητα αυτοψίας επί του έργου και ανάλυσης ειδικών απαιτήσεων (ειδικά περιβάλλοντα εγκατάστασης,εγκατάσταση σε ΜΤ, εγκαταστάσεις με ανάγκες δυναμικής διαχείρισης φορτίου κ.α.). Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό, προχωράει σε ανάλυση προδιαγραφών και απαιτήσεων έργων όπως επίσης και στην προδιαγραφή, σχεδιασμό, επιλογή υλικών και πιστοποίηση όλων των νέων προϊόντων που σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στην MC-CHARGERS. Επίσης, στην ευθύνη του έχει όλα τα τεχνικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της MC-CHARGERS αλλά και σε εθνικά ή διεθνή σεμινάρια, forum και ημερίδες.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ


Πραγματοποιείται η συλλογή των πρώτων υλών και στην συνέχεια η συναρμολόγηση των επιμέρους τμημάτων του φορτιστή. Μετέπειτα σειρά έχει ο ποιοτικός έλεγχος ο οποίος γίνεται πάντα σύμφωνα με το πρωτότυπο της εταιρείας.